North Andover Senior Center, North Andover, MA

  • Total Area: 15,000 square feet
  • Total Cost: $389,423
  • General Contractor: Eugene Ricciardelli, Inc.
  • Project Type: Selective Demolition, Interior Remodeling

This project required selective demolition of interior walls, floors and ceilings. Alterations were made to the existing sprinkler plumbing, mechanical and electrical systems to conform to the new layout. In addition, interior remodeling of a portion of the existing building were made. From all of these renovations, members of the senior center community were provided with a comfortable and eye appealing area to relax and enjoy their time. Employees were provided with a comfortable and functional office space to conduct their day-to-day business.

Site by Clockwork Design Group, Inc.